Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کریمی روز یکشنبه در نشست خبری، با اشاره به اینکه اعتماد عمومی به اسناد رسمی، وظیفه سردفتران را در خصوص دقت بیشتر و صرف همه انرژی خود برای مطالعه و تمرکز بر روی خواسته های مراجعین در ارائه خدمت، سنگین‌تر می‌کند، افزود: اما متاسفانه در این میان، برخی اظهارنظرهای خلاف واقع و غیرقانونی، موجبات تشویش اذهان عمومی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مورد اسنادی مانند اسناد خودرو، تابع قانون هستیم، تصریح کرد: قانونگذار در ماده ۲۹ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی و سایر مقررات مربوطه، دفاتر را تنها مرجع نقل و انتقال خودرو دانسته و همکاران ما هم به حکم قانون انجام وظیفه می‌کنند.

رییس کانون سردفتران و دفتریاران استان زنجان، با گله مندی از برخی اظهارنظرها در خصوص سودهای سردفتران هم افزود: برخی جاها گفته شده دفترخانه ها بابت هزینه نقل و انتقال خودرو هزینه زیادی می گیرند که این واقعیت ندارد و مجلس با وضع قوانین خاص، دفاتر را به وصول حقوق دولتی ملزم کرده است و ما نیز قانون را اجرا می‌کنیم.

کریمی تاکید کرد: همان مجلس مصوب کند که دفاتر حقوق دولتی از مردم وصول نکنند ما هم اطاعت امر می کنیم و اگر چنین شود، اقبال مردم به سند رسمی بیشتر شده و سرمایه و دارایی آنها حفظ می شود.

رییس کانون سردفتران و دفتریاران استان زنجان با بیان اینکه سردفتر باید از مبلغ سهم خود، هزینه های جاری دفتر از جمله آب، تلفن، اینترنت، تعمیر و نگهداری تجهیزات و کامپیوترها و اجاره بهای دفتر را هم بدهد، اظهار داشت: پرواضح است که کمتر از ۱۰ درصد وصولی سهم سردفتر است.

کریمی با تاکید بر اینکه اتفاقاً ما هم به هزینه‌های بالای انتقال خودرو معترضیم، گفت: چون خود ما نیز از همین مردم هستیم.

وی در ادامه به قانون موسوم به تسهیل کسب و کار هم اشاره کرد و افزود: باید کار کارشناسی بیشتری در این خصوص انجام می‌شد، چون نباید به بهانه ایجاد اشتغال، یک بخش خصوصی موفق را که کار حاکمیتی می‌کند، متضرر کرد.

رییس کانون سردفتران و دفتریاران استان زنجان، تاکید کرد: قانونگذار وقتی جمعیت را ملاک تعداد دفاتر قرار داده است، بدین معناست که بیش از تعداد مذکور، موجب فساد خواهد بود.

 کریمی با بیان اینکه قانونگذار ملاک را به ازای هر ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر یک دفترخانه قرار داده است افزود: در حالی که هم اکنون اگر جمعیت کشور ۸۵ میلیون نفر باشد، ۸ هزارو ۵۰۰ دفترخانه مشغول فعالیت هستند که به ازای هر ۱۰ هزار نفر یک دفترخانه است.

وی گفت: همین امر موجب شده است تعدادی از دفاتر نتوانند با این رکود اقتصادی، تورم و گرانی، دخل و خرج خود را هم داشته باشند و در آستانه ورشکستگی قرار دارند.

رییس کانون سردفتران و دفتریاران استان زنجان،  با بیان اینکه اگر با این شرایط موجود، قانون تسهیل کسب و کار هم اجرا شود، نتیجه ای جز نابودی دفاتر اسناد رسمی نخواهد داشت، افزود: اگر هر دفترخانه به علت مشکلات مالی، مجبور به تعدیل میانگین ۲ نیرو شود با یک حساب سر انگشتی، ۱۰ هزار نفر بیکار خواهند شد و این موضوع می‌تواند مشکلات زیادی برای دولت و به ویژه سازمان تامین اجتماعی ایجاد کند.

کریمی از مسئولان ذیربط خواست، حمایت از جایگاه دفاتر اسناد رسمی و تثبیت سند رسمی را مورد توجه قرار دهند چراکه سند رسمی توانسته است از بروز بسیاری از جرائم و دعاوی و ورود پرونده های متعدد به دستگاه قضا پیشگیری کند.

برچسب‌ها ثبت اسناد و املاک دادگستری کانون سردفتران و دفتریاران زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ثبت اسناد و املاک دادگستری کانون سردفتران و دفتریاران ثبت اسناد و املاک دادگستری کانون سردفتران و دفتریاران زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان قانون را در اولویت امور خود قرار دهند

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز گفت: مدیران کشور در رده‌های مختلف بایستی برنامه‌ریزی داشته باشند و بر این اساس در قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ بر این نکته تاکید شده که مسئولان باید قانون را اجرا کنند و در شهر باید به قانون عمل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز_ جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه شیراز به موضوع جنگ فرهنگی پرداخت و اظهار کرد: در موضوع نبرد فرهنگی باید به موازات جنگ نظامی و اقتصادی پیش برویم، چرا که عرصه جنگ فرهنگی، ویژگی‌های خاص خود را دارد و مهم است که ما این ویژگی‌ها را بشناسیم و در عرصه‌های مورد نیاز میدان‌داری کنیم.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب بارها به آن پرداختند و تلاش زیادی بر این سبک زندگی دارند، سبک زندگی اسلامی در مقابل سبک زندگی غیر اسلامی است که در تعبیر قرآن کریم به آن جاهلیت گفته می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز اضافه کرد: اسلام سبک زندگی عاقلانه دارد و در غیر آن جاهلانه گفته می‌شود و برخی‌ها جاهلانه را غیر علمی نیز قلمداد می‌کنند.

آیت الله دژکام در بخش دیگری از سخنان خود به آیه ۲۱۹ سوره مبارکه بقره که در رابطه با شراب و قمار است، اشاره کرد و ادامه داد: زندگی اسلامی عاقلانه است و سبک زندگی غربی عقل را کنار گذاشته است و عقل می‌گوید که دنبال صرفه خود باشید بنابراین قمار و شراب خواری برای جامعه بشری صرفه ندارد.

وی اظهار کرد: اگر مضرات مشروبات الکلی را در کتاب‌های مختلف بررسی شود، موارد زیادی در این خصوص گفته شده است و یکی از دانشمندان گفته است که اگر نصف شراب فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم.

آیت‌الله دژکام خاطر نشان کرد: مدیران کشور در رده‌های مختلف بایستی برنامه‌ریزی داشته باشند و بر این اساس در قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ بر این نکته تاکید شده که مسئولان باید قانون را اجرا کنند و در شهر باید به قانون عمل شود.

وی با اشاره به اینکه در خواست داریم که مسئولان به قانون عمل کنند، اضافه کرد: در فضای مجازی چیزهایی می‌بینیم که خارج از حد قانون است.

نامگذاری روزی به نام شیراز برای نخستین بار در کشور رخ داد

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در خطبه دوم نماز جمعه شیراز تصریح کرد: رسمی به اسم مطالبه‌گری در برخی از افراد ایجاد شده که بدون حتی ذره‌ای تشکر از اقدامات صورت گرفته تنها به مطالبه می‌پردازند. این در حالی است که مطالبه‌گری خوب و لازم است اما باید ضمن تشکر از زحمات گذشته، مابقی مطالبات مطرح شود.

آیت‌الله دژکام با اشاره به فرا رسیدن روز پانزدهم اردیبهشت، روز شیراز، خاطر نشان کرد: نامگذاری این تاریخ به نام شیراز نخستین بار در کشور رخ داد و بعد از شیراز شهرهای دیگر نیز روز خود را معین کردند که این یکی از نوآوری‌های شورای شهر شیراز در کنار دیگر نوآوری‌ها بوده است.

وی تصریح کرد: حرکت خوبی در شهرداری و شورای شهر شیراز به نام محرومیت‌زدایی شکل گرفته که تاکنون در برخی از محلات شهر صورت گرفته و مردم آنجا نیز متشکر بودند که آبادی با انجام آسفالت معابر و یا فضاسازی درست شده و امیدواریم مدیران شهری توفیق پیدا کنند که برای همه محلات شیراز خدمات را توسعه دهند چرا که از محرومان فریاد رسی کردن کار بسیار پسندیده و نیکویی است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز همچنین تاکید کرد: در عرصه خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شهری تلاش‌های خوبی انجام شده که گزارش اقدامات صورت گرفته به مناسبت روز شیراز منتشر می‌شود.

آیت‌الله دژکام با تاکید بر اینکه مترو حرم مطهر نیز باید مورد توجه مسئولان باشد، اضافه کرد: تاکنون در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده است اما تا زمان رسیدن به نتیجه لازم، مطالبه خواهیم کرد تا عرض ادب مردم به ساحت مقدس حرمین، تسهیل شود.

کد خبر 750306

دیگر خبرها

  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سند تک‌برگی تبدیل می‌شود
  • تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سندتک‌ برگی در زابل
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم
  • دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • مسئولان قانون را در اولویت امور خود قرار دهند