Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون سردفتران و دفتر یاران استان قم گفت: کانون سردفتران و دفتر یاران استان قم به‌زودی کلینیک‌های مشاوره رایگان حقوق قراردادها و ثبت جهت کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان صنعتی و تولیدی استان قم را راه‌اندازی خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا محامد در گفتگو با خبرنگار   قم فردا، با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین مشکلات کشور در مقطع کنونی در زمینه اقتصادی است و در این میان کلیدواژه تولید به‌عنوان اکسیر حل مشکل اقتصادی کشور همواره از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تاکید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تأکیدی که ایشان دارند بر پایه یک گزاره دقیق کارشناسی از وضعیت اقتصادی کشور است که باید موردتوجه همه مسئولان و دست‌اندرکاران قرار بگیرد.

وی تاکید رهبر انقلاب بر موضوع دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین را مهم برشمرد و گفت: ما به‌عنوان کانون سردفتران و دفتر یاران اسناد رسمی آمادگی خودمان را برای همراهی و کمک به تحقق منویات رهبر انقلاب اعلام می‌کنیم.

رئیس کانون سردفتران و دفتر یاران استان قم ابراز داشت: همکاران بنده در سراسر کشور می‌توانند به‌صورت ویژه به ارتباط وسیع حقوقی بین مؤسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان علمی با کارگاه‌ها و مجموعه‌های صنعتی و سرمایه‌گذاری برای آغاز یک رابطه پایدار تولید دانش‌بنیان کمک کنند.

وی بیان داشت: اگر این رابطه که باهدف تجاری‌سازی و تولید محور نمودن علم و دانش برقرار می‌شود بر اساس یک قرارداد مناسب با پایه‌های درست حقوقی ریخته شود می‌توان امیدوار بود که تولید به نتیجه مطلوبی خواهد رسید.

محامد در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: دفاتر اسناد رسمی می‌توانند کمک‌های خوبی به مجموعه‌های تولیدی و دانش‌بنیان بدهند که یکی از این کمک‌ها می‌تواند مشاوره‌های رایگان باشد که در این حوزه کانون سردفتران و دفتر یاران استان قم به‌زودی کلینیک‌های مشاوره رایگان حقوق قراردادها و ثبت جهت کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان صنعتی و تولیدی استان را راه‌اندازی خواهد کرد.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر تولید و افزایش رونق و اشتغال رابطه مستقیمی با کمک‌های اقتصادی و تسهیلات بانکی دارد و این موضوع هم یک نوع رابطه مستقیمی با حوزه فعالیت دفاتر رسمی دارد و در این حوزه هم ما اعلام آمادگی می‌کنیم که تمام توان خودمان را برای کمک به کاهش مشکلات و معضلات این حوزه به کار گیریم.

رئیس کانون سردفتران و دفتر یاران استان قم ادامه داد: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم استدعا می‌کنیم که اگر می‌خواهیم به تولید و رونق اقتصادی کمک کنیم در موضوع اخذ تسهیلات بانکی هزینه‌های قراردادهای رسمی این تسهیلات کاهش پیدا کند.

وی بیان داشت: نمایندگان مجلس می‌توانند در این زمینه با تدوین قانون مناسبی در راستای کاهش هزینه‌های ثبت قراردادهای بانکی و ترهین به مجموعه‌های تولیدی کمک کنند.

محامد خاطرنشان کرد: این پیشنهاد هم بارها از سوی کانون سردفتران داده شده بود و امسال هم باتوجه‌به تاکید رهبر معظم انقلاب و شعاری که برای امسال مشخص کردند تسریع در این موضوع می‌تواند در کاهش هزینه‌های شرکت‌های تولیدی و دانش‌بنیان تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد